Robin Wood Tarot

29,45 

Tiems, kurie mėgsta gamtos įkvėptas Taro kalades, kuriose gausu pagoniškos simbolikos, kurias labai lengva skaityti ir suprasti.

23 domisi šia preke
ISBN: 9780875428949 Produkto kodas: LW076 Kategorijos: , Žymos: , , , ,
Aprašymas

Robin Wood Tarot

Taro kortos pagonims ir ne tik jiems

Robin Wood Taro greitai tapo viena populiariausių Taro kaladžių pasaulyje dėl savo gražaus meno, ryškių vaizdų ir šviesios energijos, kuri užburia kiekvieną Taro kortų skaitytoją.

Didieji Arkanai

22 Didžiųjų arkanų kortos yra kupinos gyvybės ir energijos, kurias anksčiau Taro kaladėse retai matėme. Kiekviena korta yra pripildyta gamtos energijos, perkeliant vaizdus iš tradicinių kambarių į gražias dievų buveines. Pavyzdžiui, Vyriausioji Žynė vaizduojama kaip nesenstanti moteris, nešiojanti galvos juostą su Mėnuliu, stovinti tarp medžių, virš jos aptemęs dangumi, kurį apšviečia tik Mėnulio šviesa.

Mažieji Arkanai

Ši kaladė taip pat spindi stiprybe, kuri slypi penkiasdešimt šešiose Mažojo arkano kortose. Kortų veikėjai atrodo beveik kvėpuojantys, pačios kortos dažnai atrodo tokios didelės, kad kyla toks jausmas, jog gali į jas įšokti. Pavyzdžiui, galite stebėti, kaip berniukas drožia pentagramas ant medinių diskų Aštuonių diskų kortoje, arba padėti pavogti kardus Penkių kalavijų kortoje, arba prisijungti prie linksmo šokio Keturių lazdų kompanijoje.

Brošiūra-vadovas

56 puslapių knygelė paaiškina viską, ko reikia, kad būtų galima suprasti Taro, įskaitant tiesios ir apverstos kiekvienos kortos reikšmes bei tris skirtingus išdėstymus. Kiekvienai Mažųjų arkanų kortai priskiriamas raktažodis arba trumpa frazė, padedanti nustatyti kortos prasmę praktiškai be jokių pastangų.

Kaladės ypatybės

Meno stilius: piešta rašikliu ir rašalu su Prismacolor Pencil spalvomis.
Kūrimo laikas: autorei Robin prireikė dešimties metų, kol baigė šią kaladę, įskaitant laiką, praleistą tyrimams ir dizaino kūrimui.

Robin Wood Tarot

Pagonims ypač patiks gamtos įtaka šioje kaladėje, o pradedantiesiems ji bus įdomi ir lengva mokytis. Patyrusiems tarologams patiks spinduliuojanti spalvinga, simbolinė ir be galo žavi kaladė. Robin Wood labai džiaugiasi, kad daugelis žmonių prisipažino, kad į kortas ne tik gražu žiūrėti, bet jos ir puikiai “dirba” bei tiesiog “prilimpa” prie rankų. Tai gana pagoniška ir orientuota į gamtą kaladė, kuri nėra griežta, bet skatina imtis veiksmų, jei to prireiks.

Papildoma informacija
Autorė

Robin Wood

Kalba

Anglų (English)

Kortų dydis

7 x 12 cm

Leidėjas

Llewellyn

Prekės kategorija

Taro kortos

Prekės tipas

Kortos ir bukletas

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Palikite pirmąjį atsiliepimą apie “Robin Wood Tarot”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close
Close

Krepšelis

Close

Jūsų Krepšelis tuščias!

Tęsti apsipirkimą

robin wood tarot
Robin Wood Tarot
29,45  Į krepšelį
Mes pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje. Palikite savo el.pašto adresą.