The Sugar Skull Tarot

24,34 

Graži, spalvota ir įžvalgi Taro kaladė su išsamia knygele-vadovu padės ne tik geriau pažinti jus supantį pasaulį, bet ir save.

26 domisi šia preke
ISBN: 9781982176853 Produkto kodas: SE02 Kategorijos: , , Žymos: ,
Aprašymas

The Sugar Skull Tarot Deck and Guidebook

Atraskite dvasinę kelionę su spalvinga ir mistiška The Sugar Skull Tarot kalade. Ši išskirtinė Taro kaladė, įkvėpta Meksikos mirusiųjų dienos (Día de los Muertos) tradicijų, sujungia cukrinių kaukolių (calaveras) simboliką su klasikinėmis Taro reikšmėmis. Kiekviena Didžiojo ir Mažojo arkano korta atskleidžia naujas įžvalgas, padedančias pažadinti intuiciją ir įgyvendinti savo dvasinį potencialą.

Kodėl verta rinktis „Sugar Skull Tarot“?

Unikalus dizainas. Įspūdingos iliustracijos, vaizduojančios cukrines kaukoles, padeda sustiprinti ryšį su dvasinėmis energijomis.
Dvasinė įžvalga. Ši kaladė suteikia galimybę giliau suvokti savo kelionę per Taro archetipus, naudodama gyvybingas ir simbolines kaukolių interpretacijas.
Universalus naudojimas. Puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems Taro entuziastams, norintiems praplėsti savo supratimą apie Taro per naują prizmę.

Privalumai:

Dvasinė evoliucija. Kiekviena korta įkvėpta tradicinių Taro archetipų, padedančių asmeniškai tobulėti.
Įkvepiančios iliustracijos. Kiekviena korta yra meno kūrinys, skatinantis pasitikėjimą ir drąsą atrasti savo tikrąjį potencialą.
Įtraukiantis vadovas. Komplekte yra 160 psl. knygelė-vadovas, padedantis suprasti kortų reikšmes ir siūlantis patarimus, kaip įtraukti kortas į kasdienį gyvenimą.

Įsigykite „The Sugar Skull Tarot Deck“ ir leiskitės į savo asmeninę dvasinę kelionę, atraskite tikrąjį potencialą ir įkvėpkite gyvenimui naują prasmę per Taro kortų magiją. Tegul ryškiaspalvės iliustracijos suteikia jums visą įkvėpimą, kurio jums reikia, kad būtumėte geriausiu žmogumi, kuriuo iš tikrųjų galite būti, kad galėtumėte pateikti pasauliui tikslesnį savęs – pasitikinčio, stebuklingo ir pasiruošusio duoti bei priimti meilę – vaizdą.

Papildoma informacija
Autorius

David A. Ross

Iliustravo

Carolina Martínez

Kalba

Anglų (English)

Kortų dydis

8,9 x 13,6 cm

Leidėjas

S&S/Simon Element

Prekės kategorija

Taro kortos

Prekės tipas

Kortos ir bukletas

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Palikite pirmąjį atsiliepimą apie “The Sugar Skull Tarot”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close
Close

Krepšelis

Close

Jūsų Krepšelis tuščias!

Tęsti apsipirkimą

the sugar skull tarot
The Sugar Skull Tarot
24,34  Į krepšelį
Mes pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje. Palikite savo el.pašto adresą.