Angel of the Day

14,16 

Nesvarbu, ar ieškote atsakymų, patarimo, nurodymo, ar tiesiog ryšio su dieviška energija, šios kortos yra galingas asmeninio augimo ir dvasinio tobulėjimo šaltinis.

4 domisi šia preke
ISBN: 9781922785985 Produkto kodas: RP183 Kategorija: Žymos: , ,
Aprašymas

Angel of the Day

Shem HaMephorash orakulo kortos: įkvepiančios žinutės nuo Kabalos angelų

Shem HaMephorash orakulo kortos yra galinga priemonė, skirta jus sujungti su dieviškąja kabalistinių angelų išmintimi. Ši 40 kortų kaladė yra įkvėpta senovės hebrajų mistinės sistemos, žinomos kaip Kabala. Kiekviena korta turi sigilus (ženklus) ant nugarėlės, kurie naudoja kabalistinę magiją, kad sukurtų tiesioginį ryšį su dangiškomis dvasiomis.

Kaip naudoti Angel of the Day kortas

Pasiruošimas ir maišymas
Prieš pradėdami naudoti orakulo kortas, sutelkite dėmesį į klausimą ar problemą, kuri jus neramina. Maišant kaladę, laikykite šį klausimą mintyse. Šis procesas padeda įkrauti kortas jūsų energija ir ketinimais.

Kortos ištraukimas
Kai pajusite, kad esate pasiruošę, ištraukite kortą iš kaladės. Leiskite dieviškajai angelo pasiuntinio išminčiai tekėti per jus. Kortos žinutė gali suteikti atsakymą į jūsų klausimą arba iškelti iššūkį, kuris padės įveikti kliūtį.

Kasdienis patarėjas
Taip pat galite naudoti Angel of the Day orakulo kortas kaip kasdienį patarėją ar vedlį. Kiekvieną rytą ištraukite kortą, kad jūsų diena būtų užpildyta angelo energija ir gautumėte patarimą, kuris jus ves per dienos veiklas. Šios kortos taip pat gali būti naudojamos ir kaip Angel Tarot papildymas. Jas taip pat galite naudoti kartu su Demon of the Day kortomis, kad gautumėte ir angelišką, ir demonišką patarimą.

Orakulo Angel of the Day tikslas

Galutinis Shem HaMephorash orakulo kortų tikslas – įkvėpti jus tapti geriausia savo versija. Nesvarbu, ar ieškote atsakymų, patarimo, nurodymo, ar tiesiog ryšio su dieviška energija, šios kortos yra galingas asmeninio augimo ir dvasinio tobulėjimo šaltinis.

Naudojimo privalumai

  • Ryšys su dieviška energija: kiekvienos kortos sigilai naudoja kabalistinę magiją, kad sukurtų tiesioginį ryšį su dangiškomis dvasiomis, suteikiančiomis jums galingą dievišką patarimą.
  • Įžvalgos ir aiškumas: angelų pasiuntinių žinutės gali suteikti gilių įžvalgų ir aiškumo įvairiais jūsų gyvenimo aspektais.
  • Kasdienis įkvėpimas: kiekvieną rytą ištraukta korta gali nustatyti teigiamą jūsų dienos toną, užpildydama jus angelo energija ir išmintimi.

Efektyvaus naudojimo patarimai

  • Būkite susitelkę: koncentruokitės į savo klausimą ar problemą maišant kortas, kad ištraukta korta atitiktų jūsų ketinimus.
  • Būkite atviri: likite atviri kortų žinutėms ir iššūkiams. Jos ne visada suteiks tiesioginius atsakymus, bet ves jus link asmeninio augimo.
  • Reflektuokite: skirkite laiko apmąstyti kortos žinutę ir kaip ji taikoma jūsų gyvenimui. Dienoraščio rašymas gali padėti jums sekti savo progresą ir gilinti supratimą.

Įtraukdami Angel of the Day orakulo kortas į savo dvasinę praktiką, galite panaudoti kabalistinių angelų išmintį, kad įkvėptumėte ir vestumėte save savęs tobulinimo ir nušvitimo keliu.

Angel of the Day autorius

Vienas žymiausių moderniosios eros okultistas Travis McHenry žinomas ne tik dėl savo žinių, bet ir tuo, kad išleido net keletą Taro kaladžių: Occult Tarot, Angel Tarot, Hieronymus Bosch Tarot ir keletą kitų. Jis studijavo antropologiją ir tarnavo JAV laivyne kaip žvalgybos analitikas. Dabar praktikuoja ritualinę magiją ir nesenai (2021) per ceremoniją Nilo upėje buvo išventintas į Anubio šventikus.

Papildoma informacija
Autorius

Travis McHenry

Kalba

Anglų (English)

Kortų dydis

4,5 x 9,5 cm

Leidėjas

Rockpool Publishing

Prekės kategorija

Orakulų kortos

Prekės tipas

Kortos

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Palikite pirmąjį atsiliepimą apie “Angel of the Day”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

Close
Close

Krepšelis

Close

Jūsų Krepšelis tuščias!

Tęsti apsipirkimą

angel of the day
Angel of the Day
14,16  Į krepšelį
Mes pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje. Palikite savo el.pašto adresą.